Werken in Sittard

Sittard biedt carrièrekansen als het gaat om vacatures binnen techiek en productie. Er zijn diverse vacatures beschikbaar voor professionals die streven naar uitdagende werkzaamheden. Werken in Sittard is de perfecte omgeving als het gaat om innovatie.
Bekijk onze vacatures in Sittard

Werken in Sittard - Vacatures in Sittard

Loopbaan en Persoonlijke Groei

Bij NB Personeel staat jouw loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Wij bieden niet alleen arbeidskansen, maar streven er ook naar om jouw professionele vaardigheden en persoonlijke competenties te versterken. Voor werken in Sittard faciliteren wij een omgeving waarin jij kan groeien. Ontdek de samenwerking tussen jouw ambities en onze begeleiding, en zet samen stappen richting een succesvolle en fijne loopbaan. Bij NB Personeel investeren wij in jouw groei en toekomst voor werken in SIttard. Onze focust ligt dan ook op:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
werken in sittard

Staat jouw droombaan er niet bij?

Misschien staat jouw ideale baan niet vermeld in de vacatures voor Sittard. Maak je geen zorgen, we zijn hier om je verder te helpen. Bekijk al onze vacatures in Sittard; wellicht is een van onze andere posities wel precies wat je zoekt. Als dat niet het geval is, ben je altijd welkom om een open sollicitatie in te dienen. Zodra er een geschikte vacature beschikbaar is die aansluit bij jouw profiel, nemen we direct contact met je op. Bij NB Personeel streven we ernaar om jouw ideale carrièrepad in Sittard te verwezenlijken. Samen zetten we stappen richting een succesvolle en bevredigende loopbaan in Sittard.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Geef jezelf de kans om met ons in contact te komen en ontdek de perfecte baan en werkgever die bij jou past! Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Onze bewezen aanpak is ontworpen om zowel werkgevers als werkzoekenden te verbinden op een efficiënte en effectieve manier. Met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram