Kandidaten

Wanneer je kiest voor NB Personeel, dan kies je voor zekerheid, stabiliteit en persoonlijk contact. Samen met onze recruiters gaan we op zoek naar een nieuwe baan in de bouw, techniek, infra, logistiek of productie in Limburg
Bekijk onze vacatures

Wij gaan voor de perfecte match

Bij NB Personeel gaan we voor een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Wij zorgen voor:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
Bevalt je baan of functie toch niet helemaal?
Dan ga je samen met onze recruiter op zoek naar een alternatief dat beter bij je past. Zo ben je altijd verzekerd van een stabiel inkomen en werk. Stel je vrijblijvend aan ons voor en onze recruiters gaan voor je aan de slag om een passende baan te vinden.

Wij zoeken jou!

Jouw potentieel is onze prioriteit. Met onze uitdagende vacatures creëren we een pad naar groei en succes. Bekijk de diverse vacatures die wij aanbieden en leer hoe jij kunt bijdragen aan een bruisend team. Het is tijd om jezelf uit te dagen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.
Bekijk onze vacatures

Expert in de branche

NB Personeel richt zich met name op vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie.  Wij werken samen met werkgevers door héél Limburg. Onze recruiters zijn experts en kennen de branche als geen ander. Middels een persoonlijke kennismaking leren we precies wat jouw ambities en wensen zijn en kunnen we samen op zoek naar de perfecte match.
Een baan die bij je past
Opleidingsmogelijkheden
Continu werk
Persoonlijke coach

Open sollicitatie

Hebben wij momenteel geen vacature die perfect bij jou past? Geen enkel probleem! Vul het onderstaande formulier in. We nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel.
Open solicitatie

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram