Meet the team

Wij zijn NB Personeel! Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Bekijk onze vacatures

Over NB Personeel

Wij zijn een jonge, gedreven organisatie die streeft naar de perfecte match tussen onze gewaardeerde opdrachtgevers en getalenteerde kandidaten. Onze missie is gebaseerd op enkele essentiële kernwaarden die de kern vormen van alles wat we doen:

  • Persoonlijk contact
  • Snelle kwalitatieve oplossingen
  • Tevredenheid van klant en kandidaat
  • Ontzorging

Wij zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen en recruitmentbehoeften te vervullen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte kandidaat voor je team of naar een nieuwe carrièremogelijkheid. Wij zijn er om je te ondersteunen. Dankzij onze persoonlijke aandacht, kwaliteit, tevredenheid en ontzorging, kun je op ons rekenen voor de beste match in de branche. Samen streven we naar succes!

Ons team

Nick Bruls
Robin Renier
Dominique Schols
Lindsay Santoro
Jesse Wijnen
Juliëtte Kusters
Vincent Hoffman
Koen Hambuckers
Adriana Szczesna
Britt Malik
Wendy Ruiter

Zie jij jezelf binnen dit team passen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Zie jij jezelf binnen ons team passen? Vul dan het onderstaande open sollicitatie formulier in.
Open solicitatie

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram