Werkgevers

Bij NB Personeel weten wij dat goed personeel de spil van iedere organisatie vormt. Veel ondernemingen ondervinden moeilijkheden bij het aantrekken van goed personeel. Hierdoor ontstaat er behoefte aan een bepaalde ontzorging. Die ontzorging bieden wij!
Neem contact op

Vind snel kwalitatief personeel

NB Personeel biedt werkgevers die te kampen hebben met moeilijk in te vullen vacatures een snelle oplossing, door middel van haar grote wervingsnetwerk in binnen- en buitenland, regionale betrokkenheid, sterke affiniteit met de sectoren bouw, techniek en logistiek én uitgebreide know-how van diverse cao’s.
Wij nemen het werk uit handen!
Wij beschikken over de nodige kennis van het arbeidsrecht en zorgen voor een kloppende verloning.  Onze onderneming is SNA-gecertificeerd, hetgeen inhoudt dat wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Dit alles maakt ons een betrouwbare partij om zaken mee te doen! Wij werken resultaatgericht en zetten ons altijd volledig in om de opdrachtgever op korte termijn te voorzien van goed personeel.

Klaar om de samenwerking aan te gaan?

Maak een einde aan moeilijk in te vullen vacatures en het tijdrovende werk van loonadministratie. Wij gaan met jou aan de slag om de openstaande vacatures te vullen met kwalitatief personeel. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Bekijk onze vacatures

Hoe ziet de samenwerking eruit

Wanneer wij de samenwerking aangaan brengt dit een zeer flexibel dienstverband met zich mee, gecombineerd met aantrekkelijke tarieven. Het is ons doel ervoor te zorgen dat de kandidaat na een overeengekomen uitzendperiode in vaste dienst treedt bij de opdrachtgever. 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door het feit dat de kandidaat centraal staat. Wij weten telkens de juiste match tussen klant en kandidaat te maken. Ons personeel wordt uitvoerig gescreend, waardoor wij altijd de juiste mensen voor de juiste opdrachtgever kunnen selecteren.

Neem contact op

Wij doen graag ons uiterste best om u van bekwaam personeel te voorzien. Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Contactformulier opdrachtgevers

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram