Werken in Noord-Limburg

De vacatures in Noord-Limburg zijn divers en bieden kansen voor zowel starters als ervaren professionals. Wil jij werken werken in Noord-Limburg? Dan ben je bij NB Personeel aan het juiste adres. Als je geïnteresseerd bent in het vinden van werk in Noord-Limburg, dan is NB Personeel het uitzend bureau als het gaat om een ideale partner om je te begeleiden in dit proces.
Bekijk onze vacatures in Noord-Limburg

Werken in Noord-Limburg - Vacatures in Noord-Limburg

Loopbaan en Persoonlijke Groei

Bij NB Personeel geloven we in het stimuleren van niet alleen professionele groei, maar ook in het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling. Onze toewijding aan het ondersteunen van jouw carrière in Noord-Limburg gaat verder dan alleen het vinden van de juiste vacatures. We bieden begeleiding en kansen voor persoonlijke groei, zodat jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en je ambities kunt verwezenlijken. Met ons uitgebreide netwerk in Heerlen en expertise in diverse sectoren, streven we ernaar om de perfecte match te creëren tussen jou en de kansen die de stad te bieden heeft. NB personeel streeft naar:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
Werken in Noord-Limburg vacatures in Noord-Limburg

Staat jouw droombaan er niet bij?

Het kan zijn dat jouw droombaan in Noord-Limburg er niet bij staat. In dat geval helpen we je graag verder. Bekijk hier al onze vacatures, wellicht is een van onze andere vacatures een match. Zo niet, dan is het nog altijd mogelijk een open sollicitatie in te vullen. We nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Geef jezelf de kans om met ons in contact te komen en ontdek de perfecte baan en werkgever die bij jou past! Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Onze bewezen aanpak is ontworpen om zowel werkgevers als werkzoekenden te verbinden op een efficiënte en effectieve manier. Met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram