Werken in Heerlen

Werken in Heerlen biedt een diverse en dynamische arbeidsomgeving, waarbij de stad talloze kansen en vacatures te bieden heeft. Met een bloeiende economie en een scala aan bedrijven, variërend van innovatieve start-ups tot gevestigde ondernemingen, is de werkgelegenheid in Heerlen veelzijdig. De vacatures in Heerlen weerspiegelen de groeiende behoefte aan getalenteerde professionals in verschillende sectoren
Bekijk onze vacatures in Heerlen

Werken in Heerlen - Vacatures in Heerlen

Carrière en Persoonlijke Ontwikkeling in Heerlen

Bij NB Personeel geloven we in het stimuleren van niet alleen professionele groei, maar ook in het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling. Onze toewijding aan het ondersteunen van jouw carrière in Heerlen gaat verder dan alleen het vinden van de juiste vacatures. We bieden begeleiding en kansen voor persoonlijke groei, zodat jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en je ambities kunt verwezenlijken. Met ons uitgebreide netwerk in Heerlen en expertise in diverse sectoren, streven we ernaar om de perfecte match te creëren tussen jou en de kansen die de stad te bieden heeft. NB personeel streeft naar:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
werken in heerlen vacatures in heerlen

Staat jouw gewenste vacature er niet bij?

NB Personeel staat klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte match, zelfs als deze zich buiten Heerlen bevindt. Met ons uitgebreide netwerk en expertise in verschillende regio's, kunnen wij je begeleiden naar andere veelbelovende vacatures op diverse locaties. Neem contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen en jouw carrière naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Bekijk hier al onze andere vacatures of stuur een open sollicitatie naar de gewenste functie. Wij brengen je zo snel als kan op de hoogte zodra er nieuwe kansen zijn.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Geef jezelf de kans om met ons in contact te komen en ontdek de perfecte baan en werkgever die bij jou past! Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram