Werken bij Ranpak

Bij Ranpak zijn duurzaamheid, innovatie en service onze drijvende kracht. Ranpak is een wereldwijde producent van 100% duurzaam verpakkingsmateriaal, gebaseerd op papier. Als pionier in de verpakkingsindustrie zetten zij zich in voor een groenere toekomst en streven ze naar duurzame oplossingen voor de wereldwijde verpakkingsuitdagingen.
Neem contact op

Waarom werken bij Ranpak

Bouw samen met Ranpak aan een wereld waar verpakken niet alleen effici├źnter, maar ook vriendelijker voor de planeet is. Sluit je aan bij Ranpak en maak een verschil.
Een aantrekkelijk salaris
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
Een vriendelijke en ondersteunende werkcultuur
Kansen om bij te dragen aan duurzaamheid en innovatie
De drijvende kracht van Ranpak
Ranpak is vastbesloten om de ecologische voetafdruk van hun klanten te verkleinen, waarmee ze actief bijdragen aan een schonere en groenere planeet. Innovatie zit in hun DNA, en ze blijven de grenzen verleggen, voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om verpakkingsoplossingen te verbeteren en te vernieuwen.
50+
Jaar ervaring verpakkingsmateriaal
250+
Exclusieve distributiepartners
850+
Medewerkers wereldwijd

Samen duurzaam innoveren

Bij Ranpak zijn de medewerkers de spil van hun succes. Ze zijn op zoek naar gemotiveerde collega's die zich willen aansluiten bij hun team van toegewijde professionals. Samen maken jullie de toekomst van verpakkingsmateriaal duurzaam.
Wordt lid van het Ranpak team
Ranpak biedt een stimulerende en inclusieve werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om te groeien, te leren en je potentieel te ontplooien. Ranpak gelooft in diversiteit en gelijkheid en verwelkomen kandidaten van alle achtergronden. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder de beschikbare vacatures bij Ranpak.

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
NB Personeel ┬ę 2023 - Privacyverklaring en Algemene voorwaarden van toepassing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram