Banenmarkt in Maastricht

NB Personeel is jouw start als het gaat om een uitgebreide banenmarkt in Maastricht . Met een grondige kennis van de lokale arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van bedrijven bieden wij een divers scala aan vacatures voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar droombaan.
Bekijk de banenmarkt in Maastricht

Banenmarkt in Maastricht

Carrièreontwikkeling in Maastricht

Welkom bij NB Personeel. De specialist voor uw carrière op de banenmarkt in Maastricht. Bij NB Personeel bieden wij een top-service en persoonlijke aandacht. We snappen dat elke stap in uw carrière van belang is, niet alleen voor uw professionele groei maar zo mogelijk nog meer van invloed op uw eigen persoonlijke ontwikkeling. Met deskundig personeel staan wij klaar om niet alleen een baan voor je te vinden maar ook alles in je professionele loopbaan te stroomlijnen.

Bij NB Personeel is het belangrijk om ieders unieke talenten en ambities van de juiste naam te voorzien. In onze zoektocht naar banen in Maastricht, leggen we de nadruk op:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
Werving en selectie uitzendbureau kennis making

Een aantal vacatures in Maastricht

Staat jouw droombaan in Maastricht er niet bij?

Indien je binnen ons aanbod van de banenmarkt in Maastricht niet meteen de ideale baan vindt, moedigen we je aan om onze volledige vacature lijst te bekijken. Ons assortiment is breed en gevarieerd, en wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe mogelijkheden in diverse sectoren. Als je toch niet de perfecte match vindt binnen ons huidige aanbod, aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen.

Bij NB Personeel verwelkomen we altijd getalenteerde en gemotiveerde kandidaten. We zijn bereid die extra stap te zetten om je te helpen de baan te vinden die écht bij jou past.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als jong en ambitieus bedrijf zijn we bij NB Peroneel gepassioneerd om de perfecte match te vinden voor onze klanten en kandidaten. Onze kernwaarden zijn de basis van wat wij doen, wij geloven erin om langdurige relaties te bouwen en leveren uitstekende resultaten.
Geef jezelf een kans om met ons van gedachte te wisselen, ontdek de ideale werkgever en werk die bij jou past. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een kijkje nemen via onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Bij NB Personeel gebruiken we een begin tot eind bewezen aanpak om werkgevers en werkzoekenden efficient bij elkaar te brengen. Met onze focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht en ervaring kunnen we jou helpen de ideale match te vinden voor uw talent en bedrijf. Onze bewezen proces is het resultaat van een grondige analyse zowel van de behoeften van werkgevers als de vaardigheden en aspiraties van kandidaten. door deze aanpak kunnen we maatoplossingen ontwerpen die precies voldoen aan de eisen van ieders situatie.Of u nu op zoek bent naar tijdelijke arbeid, een vaste positie wilt of specifieke vaardigheden nodig hebt, NB Personeel staat altijd voor je klaar om je op elk moment van het proces tot steun te zijn.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram