Banenmarkt in Limburg

NB Personeel is uw toegangspoort als het gaat om een uitgebreide banenmarkt in Limburg. Met een diepe kennis van de lokale arbeidsmarkt en een breed netwerk aan bedrijven biedt NB Personeel een divers aanbod aan vacatures voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar droom baan.
Bekijk de banenmarkt in Limburg

Banenmarkt in Limburg

Carrièreontwikkeling in Limburg

NB Personeel, gevestigd in Limburg, onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve service en persoonlijke aandacht. Wij begrijpen dat elke carrièrestap een belangrijke invloed heeft op zowel uw professionele als persoonlijke leven. Daarom zetten onze deskundig team zich volledig in om niet alleen de juiste baan voor u te vinden, maar ook om u te ondersteunen in uw algehele professionele groei. 

Bij NB Personeel wordt elke kandidaat gezien als een uniek individu met specifieke talenten en ambities. Tijdens de zoektocht binnen de banenmarkt in Limburg focussen wij op:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
banenmarkt in Limburg

Staat jouw droombaan in Limburg er niet bij?

Mocht je in ons aanbod  van de banenmarkt in Limburg niet direct de gewenste baan vinden, raden wij je aan een kijkje te nemen op de volledige vacature lijst in Limburg. Ons aanbod is breed en divers, en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe kansen in verschillende sectoren. Als je toch niet de perfecte match vindt binnen ons huidige aanbod, aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen. 

Wij staan altijd open voor getalenteerde en gemotiveerde kandidaten. Bij NB Personeel gaan we graag die extra stap verder om je te helpen bij het vinden van de baan die echt bij jou past.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Geef jezelf de kans om met ons in contact te komen en ontdek de perfecte baan en werkgever die bij jou past! Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Onze bewezen aanpak is ontworpen om zowel werkgevers als werkzoekenden te verbinden op een efficiënte en effectieve manier. Met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram