Werken in de logistieke sector

Op zoek naar een nieuwe stap in de logistieke sector? Van supply chain management tot distributienetwerk, NB personeel heeft het allemaal. Verken diverse functies in transport en warehousing, in planning en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar de start van je carrière of een nieuwe uitdaging wilt aangaan, De logistieke sector biedt de perfecte omgeving om jouw talenten te ontplooien.
Bekijk onze vacatures in de logistieke sector

Werken in de logistieke sector - Banen in de logistieke sector

De weg naar succes in de logistieke sector

Onze selectie van vacatures logistieke sector omvat een breed scala aan functies in. Of je nu interesse hebt in administratieve taken, logistieke operaties, of productiewerk, bij ons vind je diverse mogelijkheden. We streven samen naar succes met de banenmarkt in de logistieke sector. Bij NB Personeel staat het vinden van de ideale match tussen werkgever en werknemer centraal. Wij bieden:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
Werken in de logistieke sector - Banen in de logistieke sector

Staat jouw droombaan er niet bij?

Het kan zijn dat jouw droombaan in de logistiek er niet bij staat. In dat geval helpen we je graag verder. Bekijk hier al onze vacatures, wellicht is een van onze andere vacatures een match. Zo niet, dan is het nog altijd mogelijk een open sollicitatie in te vullen. We nemen contact met je op zodra er een geschikte vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel. 
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Wij zijn een jonge en ambitieuze organisatie, wij worden gemotiveerd door te zoeken naar een perfecte match met onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden structureren onze manier van werken. Onze nadruk ligt op een duurzame werkrelatie en uitstekende prestaties.
Geef jezelf de kans om ons voor te stellen en een perfecte werknemer of werkgever voor jezelf te vinden! Neem gerust contact met ons op, of volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij verheugen ons erop jou te mogen leren kennen en samen nieuwe mogelijkheden te verkennen!!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Onze bewezen aanpak is ontworpen om zowel werkgevers als werkzoekenden te verbinden op een efficiënte en effectieve manier. Met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram