Banenmarkt Roermond

NB Personeel is jouw vertrekpunt voor de uitgebreide banenmarkt in Roermond. Met diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt en een uitgebreid netwerk van bedrijven, bieden wij een breed scala aan vacatures voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar droombaan.
Bekijk de banenmarkt Roermond

Banenmarkt Roermond

Carrièreontwikkeling in Roermond

Welkom bij NB Personeel, dé specialist voor uw carrière op de banenmarkt in Roermond. Bij NB Personeel bieden wij topservice en persoonlijke aandacht. We begrijpen dat elke stap in uw carrière van groot belang is, niet alleen voor uw professionele groei maar ook voor uw persoonlijke ontwikkeling. Ons deskundige team staat klaar om niet alleen een baan voor u te vinden, maar ook om uw hele professionele loopbaan te stroomlijnen.

Bij NB Personeel hechten we veel waarde aan het herkennen en benoemen van ieders unieke talenten en ambities. In onze zoektocht naar de juiste banemarkt Roermond leggen we de nadruk op:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
banenmarkt nederland

Staat jouw droombaan in Roermond er niet bij?


Indien je binnen ons aanbod op de banenmarkt in Roermond niet direct de ideale baan vindt, moedigen we je aan om onze volledige vacature lijst te bekijken. Ons assortiment is breed en gevarieerd en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden in diverse sectoren. Vind je toch niet de perfecte match binnen ons huidige aanbod? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen.

Bij NB Personeel verwelkomen we altijd getalenteerde en gemotiveerde kandidaten. We zijn bereid om die extra stap te zetten om je te helpen de baan te vinden die écht bij jou past.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als jong en ambitieus bedrijf zijn we bij NB Peroneel gepassioneerd om de perfecte match te vinden voor onze klanten en kandidaten. Onze kernwaarden zijn de basis van wat wij doen, wij geloven erin om langdurige relaties te bouwen en leveren uitstekende resultaten.
Geef jezelf een kans om met ons van gedachte te wisselen, ontdek de ideale werkgever en werk die bij jou past. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een kijkje nemen via onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Bij NB Personeel hanteren we een beproefde aanpak om werkgevers en werkzoekenden efficiënt bij elkaar te brengen. Met onze focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en ervaring kunnen we jou helpen de ideale match te vinden voor je talent en bedrijf. Ons proces is het resultaat van een grondige analyse van zowel de behoeften van werkgevers als de vaardigheden en aspiraties van kandidaten. Door deze aanpak kunnen we maatoplossingen ontwerpen die precies voldoen aan de eisen van iedere situatie. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke arbeid, een vaste positie wilt of specifieke vaardigheden nodig hebt, NB Personeel staat altijd voor je klaar om je gedurende het hele proces te ondersteunen.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram