Banenmarkt Nederland

NB Personeel is uw toegangspoort tot een uitgebreide banenmarkt Nederland. Naast een grondige kennis van de nationale arbeidsmarkt en een breed netwerk van bedrijven biedt NB Medewerker vacatures van alle type banen: van fulltime tot parttime, van IT Specialist tot horecapersoneel.
Bekijk de banenmarkt Nederland

Banenmarkt Nederland

Carrièreontwikkeling in Nederland 

Het personeel van NB onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatieve service en persoonlijke aandacht voor de banenmarkt Nederland. Wij begrijpen dat elke carriestap het evenwicht tussen uw professionele en persoonlijke leven zal beïnvloeden. Daarom zetten ons deskundig team zich er volledig ervoor in, om niet alleen de juiste baan voor u te vinden maar ook in op uw algehele professionele groei. 

Bij NB Personeel, wordt elke kandidaat gezien als een uniek individu met waardes, talenten en ambities. Tijdens deze loopbaan zijn wij NB Personeel immer gericht op:
Kwalitatieve service
Een baan voor lange(re) tijd
Oplossingsgericht
Persoonlijke aandacht
banenmarkt nederland

Staat jouw droombaan in Nederland er niet bij?

Ons aanbod is breed en diverse. Daarom is het handig om ook eens op de vacaturelijst  banenmarkt Nederland te kijken. We hebben verschillende kansen in allerhande branches. Daarnaast kun je ons nog steeds een open sollicitatie sturen.

Ook als de gewenste baan niet direct bij ons op voorhand te vinden is, kan het zijn dat je wel een match binnen ons aanbod aangaat. We zijn altijd geïnteresseerd in talent en toegewijde mensen. Bij NB Personeel doen we dat met plezier en helpen u verder bij het vinden van een baan die ècht bij u past.
Open sollicitatie

Wij zijn NB Personeel

Als een jonge en ambitieuze organisatie zijn wij gedreven door de zoektocht naar de perfecte match tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Onze kernwaarden vormen de ruggengraat van ons werk. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitmuntende resultaten.
Geef jezelf de kans om met ons in contact te komen en ontdek de perfecte baan en werkgever die bij jou past! Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op onze Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen en samen op zoek te gaan naar nieuwe kansen!
Neem contact op

Ons vertrouwde proces

Onze bewezen aanpak is ontworpen om zowel werkgevers als werkzoekenden te verbinden op een efficiënte en effectieve manier. Met de focus op kwaliteit en persoonlijke aandacht, streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten.
Stap 1
Vacatures
Bekijk onze vacante vacatures in de bouw, techniek, infra, logistiek en productie bij de beste werkgevers door héél Limburg. Kom direct in contact met één van onze recruiters.
Stap 2
Reageren
Reageer op een van onze vacatures of kom spontaan langs. Na een kennismaking gaan wij direct voor jou aan de slag en stellen we je voor aan meerdere werkgevers.
Stap 3
Solliciteren
Onze recruiters matchen je met de juiste werkgever(s) om te solliciteren op een functie die bij jouw ambitie, doelen en wensen past. Na een succesvolle sollicitatie ga je snel (weer) aan de slag.
Stap 4
Aan het werk
Direct aan de slag bij een stabiele werkgever tegen een goed salaris (conform cao), stipte uitbetaling en goede arbeidsvoorwaarden. Op NB Personeel kun je rekenen en vertrouwen!

Kantoor Sittard

Lissabonlaan 2, 6135 LE Sittard
+31 (0) 46 - 434 00 20
info@nbpersoneel.nl

Kantoor Heerlen

Saroleastraat 60, 6411 LW Heerlen
+31 (0) 45 - 200 70 20
heerlen@nbpersoneel.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram